Книга за джунглата

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Книга за джунглата – филм от САЩ

Книга за джунглата

The Jungle Book
3D

дублиран

  • Премиера в България: 15.04.2016
  • Световна премиера: 15.04.2016
  • Жанр: Драма, Фентъзи, Приключенски
  • Държава: САЩ / 2016 / 106 минути
  • Сценарист: Джъстин Маркс
  • Режисьор: Джон Фавро
  • В ролите: Нийл Сети
  • Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney Pictures

Базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни класика, новият прочит на вълнуващата „Книга за джунглата“ ще съчетае жива актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани образи и ефекти (CGI). Режисьор на лентата е Джон Фавро, известен с работата си по „Железният човек“. Намирането на актьор за главната роля – тази на израсналия в джунглата Маугли, се оказва истинско предизвикателство. След дълго търсене Джон Фавро и Дисни се спират на дебютанта Нийл Сети, който няма опит, но според Фавро има невероятни чар и харизма.

Историята на КНИГА ЗА ДЖУНГЛАТА проследява израстването на малко момченце, отгледано в джунглата от глутница вълци. Скоро Маугли разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, когото познава, когато страховитият тигър Шир Хан, имащ горчив опит с Човека, се заканва да унищожи всичко, което сметне за заплахa. Детето предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира и свободолюбивия мечок Балу. Маугли среща и много създания, които не му мислят точно доброто, включително Ка, питон с хипнотизиращ поглед и глас, и убедителния Крал Луи, който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

Озвучаването на героите е поверено на имена като Скарлет Йохансон (която е и първата жена, която ще озвучава питона Каа), Бен Кингсли (пантерата Багира), Бил Мъри (обичливият мечок Балу), Идрис Елба (тигърът Шир Хан), Лупита Нионго (осиновителката на Маугли – вълчицата Ракша,), Кристофър Уокън (страховитият крал на маймуните Крал Луи).

 

Събитието е завършило.

Дата

29 април 2016
Завършило!

Час

13:00 - 14:50

Цена

Стандартен билет на каса: 8,50 лв.

Местоположение

Кинополис
ул. „Съзаклятие“ 2, 5300 Габрово
Категория

Организатор

Кинополис
Телефон
066 98 66 55
Email
gabrovo@kinopolis.bg
Уеб сайт
https://kinopolis.bg/kino/kinopolis-gabrovo/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Габрово © 2024 | Сайтът изработен и хостван от DbP