• Социални медии

Габрово – най-добро място за бизнес !!!

    Мислех да пиша за фарса при почистването на Габрово, при което по кварталите излязоха да чистят хора, които така или иначе винаги и без покана почистват терените около сградите, в които живеят. Другите, които замърсяват, явно се срамуват да хванат метлата и лопатата.

    Но друго привлече тази сутрин вниманието ми и меко казано ме озадачи. Габрово се оказва най-доброто място по условия за развиване на бизнес.    Господа, то бива, то бива, но вие по стъкмистика изпреварихте и управлението на Т.Живков. Ако условията в Габрово са такива, то защо тук не идват бизнесмени, които да завъртят бизнес. Дори няма други кандидати за почистване на града. Ако има условия за бизнес, защо го напускат младите и сме един умиращ град? Защо са ни толкова ниски доходите? Защо половината магазини по търговската улица са празни? Защо Габрово е в челните места по самоубийства? Защо всеки втори пие лекарства от психогрупата? Ние живеем тук, учили сме тук и можем да свържим два факта, за да си направим изводите. Ако в Габрово имаше бизнес, то само от данъците му, града нямаше да има такъв захабен вид. От лъжи и обещания ни е дошло до гуша, както и от некадърно управление.

    Радвам се, че има такъв сайт и мисля, че той трябва да бъде посещаван от повече интелигентни хора, за да знаят управляващите, че ние сме тук и че нас ни има.

2 коментара

  1. И аз мога да добавя, че ако Габрово беше най-доброто място за бизнес, нямаше да сме останали тук една шепа хора, да се блъскаме с безработицата и скъпотията. Какво остана от Габрово като население – пенсионери, тук-таме студенти и изключително малко млади хора. Ако в Габрово имаше условия за бизнес, то населението тук щеше да е значително повече и щяхме да живеем малко по-добре.
    Хорааа, които сте правили тази статистика – я вземете малко си отворете очите и не мажете нашите!!!!!

  2. Срещам познати, без значение дали са бизнесмени или не, и всички те казват, че нещата са много зле. Габрово остана без хора, всеки бяга някъде, работа няма. И все се шегуваме, че кризата свършила и сме най-доброто място за бизнес, а нещо не го усещаме това. Явно крупните бизнесмени не разбират нищо от бизнес – не идват тук да го развиват, на най-подходящото място в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.